Wä IF

Referat: Borrby IF - Wä IF

Målgörare:
Alexander Olsson, Anton Uddgård och Joel Lundström

En härlig premiärseger med 3-0 mot Wä IF. Matchen bjöd på en hel del premiärnerver och det var inget skönspel utan en riktig krigarinsats från hemmalaget, som lade grunden till segern. Efter en trevande inledning så tog BIF tag i taktpinnen och hade en bra period där Alex såg till att ge oss ledningen med ett härligt avslut i krysset. Sedan var det mycket spel fram och tillbaka och vinden gjorde det svårt för alla spelarna på planen att få till något organiserat spel. 1-0 stod sig halvleken ut.
I början av andra halvlek hade Wä en trippelchans där Rasmus räddade oss från ett baklängsmål. Strax därefter såg Anton till att göra 2-0 och Joel spädde på med 3-0 på nick efter en hörna. Matchen kändes punkterad och Borrbypågarna spelade av resterande 20 minutrana av halvleken. En härlig laginsats där alla slet och bidrog till segern. Försvaret var klockrent och på innemittenfältet slet Alex, Sebbe och Alfons berömdvärt. På topp jagade Hugo och Ahmad hela tiden och gav inte Wäs försvar någon ro. Våra ungdomar Elliot o Bruno gjorde det bra på vänsterkanten. Med sitt lugn bidrog Rasmus till att nollan kunde hållas intakt. Som helhet en perfekt start på säsongen. Nästa match för Borrby IF är borta mot Blentarp annandag påsk.